علیرضا و امیر نورمحمدی، از اعضای کلیسای خانگی در کرج، که هر کدام با تودیع وثیقه ۱۵۰ میلیون تومانی، بیسنم دی ماه، از زندان آزاد شده بودند، متهم به «فعالیت آموزشی و یا تبلیغی انحرافی مغایر و یا مخل به شرع مقدس اسلام با طرح ادعاهای واهی و کذب در حوزههای دینی و مذهبی» شدند.
مأموران وزارت اطلاعات ۲۰ آذرماه، دست به یورش به یک مغازه و دو خانه متعلق به نوکیشان در کرج زده، و چهار نفر را از جمله برادران نورمحمدی، میلاد گودرزی، زندانی سابق عقیدتی، و نوکیشی که از آن با نام «دانیال» یاد شده، بازداشت کردند.
میلاد گودرزی و دانیال، پس از بازجویی آزاد شدند، ولی علیرضا نورمحمدی و برادرش امیر، بیش از چهار هفته در بازداشت به سر بردند.
طبق گزارشهای رسیده به سازمان ماده ۱۸، اخیراً چند خانواده مرتبط با یک کلیسای خانگی در کرج به دلیل اعتقادات و فعالیتهای مسیحی خود احضار و مورد بازجویی قرار گرفتهاند. آزار و اذیت این نوکیشان در چند هفته اخیر تشدید شدهاست.
در هفتههای اخیر دستکم چهار مسیحی در ایران به دلیل باور مسیحی و فعالیت صلح آمیز دینی بازداشت شده، و مینا خواجوی، نیز پیش از پایان دوره درمان، مجبور شد برای تحمل حبس خود را به اوین معرفی کند.
اتهام وارده به این دو برادر، براساس تغییراتی است که به ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی افزوده شدهاست.
طبق این ماده «…ارتکاب هر فعالیت و آموزشی یا تبلیغی انحرافی دیگر مغایر یا مخل به شرع مقدس اسلام در فضای که واقعی یا مجازی یا ایجاد تسلط روانی و جسمی بر انسان در قالب فرقه یا هر گروه مجرمانه سازمانیافته دیگر جرم محسوب میشود.»
قطعنامه اخیر سازمان ملل، ضمن محکوم کردن نقض حقوق بشر توسط حکومت ایران، از مقامات جمهوری اسلامی خواسته که در قانون و عمل، همه اشکال تبعیض بر اساس فکر، وجدان، مذهب یا عقیده، از جمله محدودیتهای ماده ۴۹۹ و ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی را حذف کند.
در مهر ماه گذشته نیز، کمیته حقوق بشر سازمان ملل از جمهوری اسلامی خواسته بود تا این مواد قانون مجازات اسلامی را که برای سرکوب بیشتر اقلیتها از جمله نوکیشان مسیحی مورد استفاده قرار گرفته، تغییر داده یا حذف کند.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen
Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.