شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان میگوید «در اقدامی بیسابقه»، «سه تا شش هزار نفر» به دلایل عقیدتی در آزمونهای استخدامی آموزش و پرورش «ردِ گزینشی» شدهاند.
این نهاد مستقل صنفی روز شنبه، ۱۴ بهمنماه، گزارش داد که آموزش و پرورش «نماز قضا، حضور کمرنگ در جماعت، جمعه و راهپیماییها، حضور کمرنگ یا عدم حضور در انتخابات، پست سیاسی در فضای مجازی، حجاب و ضعف احکام» را از دلایل این «ردِ گزینشی» اعلام کرده است.
این در حالی است که «بیشتر این افراد نمرههای بالایی در آزمون کسب کرده و آموزش و پرورش نتوانسته آنها را مردود نهایی اعلام کند».
تنبیه فرهنگیان به دلایل سیاسی چون «شرکت نکردن در انتخابات گذشته» و «حضور کمرنگ در نماز جمعه و راهپیمایی» همزمان با پذیرش بیش از «سه هزار طلبه زن و مرد به عنوان معلم» در آزمون استخدامی انجام شده است.
پس از آغاز اعتراض به استخدام گستردهٔ طلبهها و روحانیون در این آزمون، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اوایل بهمنماه مدعی شد که «ما هم پس از آزمون متوجه شدیم که این افراد به عنوان معلم پذیرفته شدهاند» و این افراد «پس از برگزاری آزمون» و «بدون هیچ سهمیهای» به عنوان معلم پذیرفته شدهاند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در آخرین روز دیماه در مورد این اقدام، آن را حرکتی «ارتجاعی» و بازگشت به دوران «مکتبخانه» دانست.
در این بیانیه که در کانال تلگرامی این شورا منتشر شد، هدف از این اقدام «پاکسازی مدارس از نیروی آموزشی متخصص» و جایگزینی آموزگاران با طلبههایی که «کمترین تخصصی در حوزه آموزش کودکان و نوجوانان ندارند» عنوان شد.
این تشکل به خانوادههای ایرانی نسبت به عواقب حضور سیستماتیک روحانیون در مدارس و خطرات آن برای کودکانشان هشدار داد.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen
Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.